Stříbro? XAG?

07.02.2020 19:37

Stříbro?

                    Yes, ano stříbro je komodita pro teď hodně důležitá. Proč? Jednoduché, XAG je a to říkám ze srdce, velmi podhodnoceno a přitom je nutné při výrobě v elektronice a bůhví v čem ještě. Nevím, kdy se to stane. Nic, za mě je to nachystaná raketa na sever, ovšem jak jsem psal, nevím kdy bude startovat. Je fakt, že by ji nyní mohl spustit ten neblahý koronacosi. A k tomu ještě ty nic moc super výsledky z ekonomiky, které přicházejí pomalu, ale jistě ze všech stran. 

                     Dokonce by z toho mohla být nastartovaná krize, která byla jen tak tak odvrácena loni. Teď si vemte, že bude vyhodnocení 1. kvartálu někdy během března. Tam se ukáží Kreslená raketa.výkony největších ekonomik světa a zcela jistě to nebude žádná hitparáda, tudíž je docela možné, že raketa už žhaví motory. Já myslím, že ano. 

 

                  Tak něco hodím do longu, ať jsem na startu. Ale teď bacha, jelikož to tuším já a určitě i spousta dalších, tak naši borci z hedgeových fondů a bank, se určitě pokusí vyházet spoustu retailu na stopech a to pomocí krátkodobého shortu. Pak teprve stříbro bude raketa a já si docela myslím, že to bude až někde k hodnotě kolem 25. 000. Tak zdarec na měsíci.