Kryptoměny a investice

01.03.2019 08:38

 

raketa na měsíc

V dnešní době lidé hledají snadný výdělek. Myslí si ,že jeto snadné a je to hned. Pozor. Není tomu tak a nikdy nebylo snad jen v dobách lehkých topných olejů, kdy hrstka zbohatla pohádkově přes noc a pak se z toho zvencli. Další byli a jsou baroni fotovoltaiky. Ale pojďme od toho pryč. Poměrně snadno se dalo vydělat i nedávno s pohybem, Bitcoinu. Nu, ale kdo měl křišťálovou kouli? Snad jen vývojáři. Však stalo se to a cena raketově vzlétla, kdo nakoupil, Lambo má. Bylo ale taky hodně těch, kdo nakoupili a ztratili klíče od svých peněženek atd. Spousta mincí se hackla, protože zisk samo láká podvodníky. Co teď? Asi už kryptoměny a investice do nich nebude raketová kdo ví?

Jedno je, ale jisté je to neudržitelný vývojový pokrok. Něco, jako autonomní auta. Málokdo věří a stejně to tu bude jezdit. Kryptosvět? Je to stejné, nebojte se toho, stejně to vypukne a bude se valit jak láva. Podstata toho všeho je, najít ten zlatý obnos. Kterou vybrat, která se udrží? Zkuste pravidlo, ta co se se udrží rok a má dobré pozadí projekt, vizi, tak ta je good. Pozor však na podvodníky tipu kšefty s TRO..M a Lat…n.m. To jsou evidentně podvody. Když někam napíšete na fórum, hned vás zabanují atd.

Takže pozor, udělejte pořádnou sondáž, než investujete. My Češi obzvlášť, někdo nám slíbí zisk 20 – 30% za měsíc a šup má naše peníze. Pak koukáte, kde jsou.  Človíček je s prachama dávno v trapu. Nesmysl pozadí + projekt + myšlenka + cíl a budoucí plán.  To jsou ingredience výnosu byť zcela určitě né jistoty. Jako investice je to zcela legitimní a nebojte se toho. Je to lepší než úrok v bance 1,1 – 2,5%. To je nesmysl, kolik je inflace a kolik si berou za vedení, blábol to radši nic.