Černá labuť nebo manipulace?

06.03.2020 17:29

 

Černá labuť nebo manipulace?

               Dnes bych vám rád nabídnul něco z grafů tohoto týdne. Kdy jsem pozoroval pěkné výplachy na všem, co se dá obchodovat. Proč? Proč se to tak stalo? To ví jen dle mého názoru hrstka lidí, kteří v tom mají prsty. Černá labuť

               Ve světě se teď řeší covid, tak proč neschovat spoustu nepovedených investičních postupů za toto. No a proč nevyužít situace a trochu nepodojit trh, respektive retail, když vím, kdo a kde a v jaké výši má pozici. Dle mého názoru, se to teď ukazuje, jak je snadná manipulace, když mám potřebný kapitál. Ve světě je krize skoro na spadnutí a trhy jdou razantně dolů. 

                Proč ne, pokud by ovšem nešlo všechno dolů. Pokud je krize, fajn nějaká měna jde short akcie jak bys met, ale sory, všechny páry najednou? Všechny kovy včetně bezpečných přístavů? Všechny drahé kovy? Dluhopisy? Tak, kde ty prachy jsou. Pokud je megafondy nemají v penězích, ani v akciích ani v kovech kde jsou? Nikde, jsou jen stažené z trhů z cílem zasáhnout všechny stop losy a tím vybrat love pro sebe a podojit retail. Zároveň si připravit půdu k nákupům za lepší cenu. 

               To je můj názor, vzhledem k tomu, jak teď vypadá trh, dle mě to byla řízená manipulace a kontrolní orgány dělají že nic nevidí. Fajn o to víc teď všichni vidíte, jak je těžké vydělat peníze, když jste retail obchodník. V podstatě, tohle mohou udělat kdykoli a na čemkoliv. Někdo tomu říká černá labuť, já tvrdím cílená manipulace.